top of page

עיצוב כרטיסי ביקור

כרטיס ביקור זו בעצם הפעם הראשונה שבה הלקוח שלך פוגש בנראות של העסק שלך. מן הסתם תרצה לעשות רושם טוב, לא?
כשכרטיס הביקור מעוצב, תמיד יעיפו עליו יותר ממבט אחד או לחילופין מבט ממושך. כך שבשלב מסוים יראו גם את פרטי העסק... לעומת כרטיס ביקור לא מעוצב שבו מופיעים פרטי העסק בלבד, טקסט סתמי... שבדרך כלל מכניסים ישר לכיס ללא מבט מיוחד על הכרטיס.
חשוב לגרום ללקוחות לרצות להסתכל על הכרטיס, זה נעים לעין לראות משהו אסתטי ויפה, נקודה!

טיפים עבור עיצוב כרטיסי ביקור שיווקיים

עיצוב כרטיסי ביקור אפקטיביים שמושכים את העין, מעבירים מסר מבוקש וגורמים להתייחסות רצינית, דורש השקעה מקצועית ודגש על מספר היבטים בסיסיים:

מקוריות
כיום כשלכולם יש כרטיס ביקור, הבלטת הכרטיס שלכם על פני אחרים דורשת גישה מקורית וייחודית לעיצובו. לא אחת הגישה מתקבלת מדקויות העיצוב שגורמות לסקרנות ועניין בקרב המתבוננים.

עיצוב ברור ותמציתי
בל נשכח שבסך הכל מדובר בכרטיס קטן, וככזה הוא לא יכול להכיל יותר מידי מידע. לכן, בעת תכנונו של כרטיס ביקור אני בוחרת בפינצטה את תכניו ושמה דגש על עיצוב מתומצת וברור, עם מסר מרכזי אחד בולט לעין.

צבעוניות
ביצירת כרטיסי ביקור מעוצבים אני מדגישה בחירה נכונה של צבעים, בהיותם מושכים את העין ותורמים להעברת המסר המבוקש. לשם כך, לרוב אבחר שני צבעים דומיננטיים מתאימים לתדמית החברה, המסר והלוגו שלה. כך למשל, לאיש מקצוע רציני כמו רואה חשבון לרוב יש לבחור בצבעים כהים כמו כחול או אפור, בעוד שלבית עסק צעיר כמו חנות אקססוריז או משרד פרסום ניתן לבחור בצבעים יותר תוססים ועזים.

מידות
כשזה מגיע למידות הכרטיס, עדיף שלא לחרוג יותר מידי ממידות מקובלות המספקות מענה קומפקטי ופרקטי שאינו גדול או קטן מדי, נוח לאחסון ולשליפה.

נייר, גימור ומרקמים - בעוד שבמידות הכרטיס אין הרבה טווח משחק, בסוג הנייר, אופי הגימור והמרקמים של הכרטיס יש הרבה יותר חופש עיצובי כדוגמת פינות מעוגלות, מרקם בולט, גימור מט או מבריק, נייר מחוספס, נייר ממחוזר, נייר כרומו ועוד.

נתונים עדכניים
חשוב בכרטיס ביקור יעביר מסר אמין ורציני. לכן, בכל מקרה של שינוי בפרטי הכרטיס כמו למשל כתובת או מספר טלפון, אין ברירה אלא להדפיס כרטיסים חדשים.

bottom of page